Beste bezoeker U bent hier:

Voorstelling

Wenst u zich geen zorgen te maken over uw beleggingen en verzekeringen kom dan langs bij Kantoor Decapmaker & Partners te Poperinge. Wij zijn een kantoor waar u centraal straat bij onze uitstekende dienstverlening. Wij hebben een agentschap bij Crelan. Ons kantoor heeft een mooie uitstraling en is gelegen langs de ring, Oostlaan 18 te Poperinge, voorzien van een ruime parking. Onze ontvangstruimte is uitgerust met een “cash & more” selfbank, waar u tussen 6 en 23 uur uw bankverrichtingen kan uitvoeren. Doet u dit liever rustig thuis, dan kan dit met “crelan-online”.

Wenst u uw geld te beleggen, dan zoeken wij samen met u naar de meest geschikte belegging en houden rekening met uw risicoprofiel en uw verwachtingen. Regelmatig nodigen wij u dan uit om uw portefeuille te evalueren en eventueel bij te sturen. Tevens begeleiden wij u voor uw financiële planning !

Wenst u een krediet, zowel privé als beroepsmatig, ook dan zoeken wij samen met u naar de voor u meest geschikte formule, en houden rekening met uw inkomen, fiscale optimalisatie, enz …

Voor uw verzekeringen zoeken wij bij onze gerenommeerde partnermaatschappijen voor u de beste prijs kwaliteit verhouding en dit zowel voor uw woning, auto, ba familiale, hospitalisatie, enz

Bij schade zijn wij 24/24 u bereikbaar om u bij te staan. Na schade volgen wij uw dossier zeer goed op want verzekeringen zijn meer dan enkel een geldkwestie.

Ook voor uw pensioensparen en lange termijn sparen zoeken wij voor u de beste passende formule.

Ons team ontvangt u graag tijdens onze ruime kantooruren!

Bij ons bent u geen nummer, maar een persoonlijkheid, waarvoor we tot het uiterste gaan in onze dienstverlening.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

OK